Voetballen

Om ’s werelds meest populaire sport te kunnen beoefenen, heb je ten minste een bal nodig. Bij Voetbalmaterialen.com vind je uitsluitend ballen van de beste merken. Speciaal voor jou geselecteerd!
Een voetbal kopen voor je club, team of voor jezelf doe je eenvoudig bij Voetbalmaterialen.com. Een goede voetbal bepaalt voor een groot deel het verloop van een wedstrijd of training. Een voetbal moet passen bij het spelersniveau en de ondergrond. Onze collectie voetballen bestaat uit een aantal grote merken en heeft voor ieder team, van elk niveau, wat te bieden. Het samenstellen van ons assortiment en het leveren van deze ballen is iets wat wij met ontzettend veel plezier doen voor jou!
Gewicht is een belangrijke factor bij een voetbal. Per leeftijdscategorie wordt gebruik gemaakt van voetballen met een ander gewicht. De verdeling is als volgt:
• Senioren – 450 gram
• Jeugd 15-18 jaar – 370-450 gram
• Jeugd 10-15 jaar – 320-370 gram
• Jeugd tot 10 jaar – 290 gram (balmaat 4)
Ben jij als vereniging of team op zoek naar grotere aantallen? Bekijk dan onze speciale clubpakketten of vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan. Je kan per telefoon (WhatsApp), e-mail of chat contact met ons opnemen. Wij helpen je graag!