Recycle Service

Oude materialen hoeven niet altijd te worden afgeschreven! Wij bieden de mogelijkheid om jouw oude sport- en inrichtingsmaterialen op te laten halen voor recycling. De materialen worden op de locatie bekeken en beoordeeld.
Sportmaterialen die in constructief goede staat verkeren en nog veilig gebruikt kunnen worden, kunnen door opknappen en reparatie worden hergebruikt waardoor de levensduur van deze sportmaterialen aanzienlijk kan worden verlengd. Naast de positieve effecten voor het milieu, kan recycling of hergebruik ook lonend zijn.
Als leverancier van kwalitatief hoogwaardige sport- en inrichtingsmaterialen leveren wij graag een actieve bijdrage aan duurzaamheid en circulariteit. Met de ‘Recycle Service’ willen wij organisaties en sportverenigingen ontzorgen bij de afvoer van oude sport- en inrichtingsmaterialen. Daarnaast bieden ook de organisaties en sportverenigingen een directe bijdrage aan een beter milieu en dragen ze bij aan een duurzame en veilige sportomgeving.

Mogelijkheden:

Verkopen – Wij betalen de vereniging voor de hoogwaardige gebruikte sportmaterialen of wij bieden de items te koop aan aan ons netwerk en betalen de vereniging een vast bedrag nadat het is verkocht.
Inruilen – Ben je van plan om nieuwe sportmaterialen aan te schaffen voor jouw vereniging/bedrijf en wil je tegelijkertijd van de oude materialen af? Dan bieden we jou bij Voetbalmaterialen.com de mogelijkheid om jouw gebruikte materialen bij ons in te ruilen. We beoordelen de materialen en brengen jouw persoonlijke inruilaanbod* in mindering bij aankoop van nieuwe materialen bij Sportmaterialen.com, Voetbalmaterialen.com of Fitnessmaterialen.com.
Doneren – Doneer de gebruikte sportmaterialen in goede werkende staat en wij zullen de items repareren en/of opknappen zodat de materialen weer door een andere vereniging/gemeenschap, met geen tot weinig budget, gebruikt kan worden.
* Het is ook mogelijk om de restwaarde te schenken aan een door de vereniging opgegeven goed doel!

Werkwijze:

Stap 1 – Maak één of meerdere goede foto(´s) van de gebruikte materialen.
Stap 2 – Stuur ons de foto(´s) via Whatsapp (+31 6 223 223 07) of via de mail (info@voetbalmaterialen.com).
Stap 3 – Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken en/of om een eventuele bezichtiging te plannen.