Verzorging

In sport bestaat er helaas altijd een risico op letsel wat ernstige gevolgen kan hebben. We bieden je een breed scala aan producten om direct en professioneel eventuele verwondingen te verzorgen. Sporttapes, koelgels en nog veel meer zijn hier te vinden op Voetbalmaterialen.com.
In het uitgebreide assortiment sportverzorgingsmaterialen hebben we onder andere bandages, sporttapes, ijskompressen, koelsprays, massageolie en sportgel’s. Onmisbaar binnen de verzorgingsruimten van verenigingen, instellingen en praktijken.
Daarnaast leveren wij veel aanvullende sportverzorgingsmaterialen zoals verzorgingstassen en verzorgingskoffers. Evenals bidons, bidonhouders, waterzakken die uitermate geschikt zijn voor gebruik langs de lijn, binnen sportaccommodaties of voor gebruik op locatie.
Binnen deze categorie zijn tevens de sportprotectie producten onder gebracht. Vele soorten bandages voor tijdens het sporten, kniebandages en kniestabilisators, kniebanden, enkel- en kniebraces. Een breed scala aan speciaal geselecteerde topproducten in een variërende prijsklasse.
Heb je vragen over ons assortiment? Onze specialisten staan voor je klaar, dus twijfel niet en bel of mail ons gerust! Wij staan je zo snel mogelijk te woord. Bel naar +31 6 223 223 07 of stuur je vraag op naar info@voetbalmaterialen.com. Volg ons op onze social media kanalen om op de hoogte te blijven van al onze productontwikkelingen.